Bizim özgür tavuklarımız da tencereye atınca 15-20 dk.da haşlanmaz. Düdüklü tencerenizde 1-1,5 saat haşladıktan sonra dilerseniz parça parça ayırın ve tereyağında bir kere çevirip üzerine 1 çay bardağı tavuğun suyundan ekleyin. Dilersenizde bir kaç gurmenin yemek tariflerini paylaştığımız, tavuk yemeği tarifleri bölümünden, istediğiniz tarifi deneyin. Tavuğunuzu ne şekilde pişirirseniz pişirin tadına doyamayacaksınız:)
*Buğday, mısır ve bahçedeki doğal besinleri tüketerek beslenirler. İstediklerini yerler, istemediklerini yemezler. Her gün mutlaka gün ışığında dolaşırlar. Etinin lezzetinin sırrı budur.
*Yağlıdır. Haşlandığı zaman suyunun üzerinde bol miktarda yağ birikir. Katkı maddesi bol miktarda bulunan hazır tavuk suyu bulyonları yerine, jöle kıvamındaki bu suyu buzluğunuzda saklayarak bütün yemeklerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder